CROAZIERA DE 1 IUNIE


GRATUIT PENTRU COPII
Durata: 3 ore
Pecare: 1-2 iunie
Ora plecarilor: Selecteaza "Rezerva o croaziera" si vezi orele disponibile in calendar
Loc de imbarcare: portul Tomis
Distanta parcursa (aprox): 15 mile

Navigația cu vele a fost pentru câteva mii de ani principalul mijloc de deplasare al oamenilor pe mare, de aceea cunoașterea și experimentarea tehnicilor de mișcare a unei ambarcațiuni cu ajutorul vântului ar trebui sa facă parte din bagajul de cunoștințe al fiecărui copil.
În acest sens, vă propunem o croazieră “lecție” pe Marea Neagră cu plecare din Portul Tomis în care copiii își vor însuși noțiunile de bază legate de navigația cu vele. Îmbarcarea se va face pe un iaht modern, cu toate facilitățile la bord și în deplină siguranță pentru copii.
Plecand din portul Tomis vom naviga pe langa plaja Modern, plaja 3 Papuci si apoi paralel cu statiunea Mamaia pana aproape de tabara Navodari. Pentru cei dornici sa faca o baie in largul marii, putem face o oprire. Bineinteles ca oricine este interesat de arta navigatiei pe vele, poate participa ca membru activ al echipajului.
Cele 3 ore ale croazierei vor fi suficiente sa "gustati" din placerea, relaxarea si libertatea pe care ti-o ofera navigatia cu un velier. De multe ori ne viziteaza si delfinii pe acest traseu spre Mamaia.
Barcile noastre sunt dotate cu dormitoare, 2 bai, dusuri, aragaz, frigider , mp3 player cu statie pentru a va oferi tot confortul necesar la bord.
Atentie! Orice croaziera isi poate modifica programul sau se poate amana la o data ulterioara daca se considera ca vremea nu este favorabila unei navigatii in siguranta pentru pasageri.

CONTINUT PACHET
Inclus in pret: deplasarea cu velierul tur-retur de la Tomis in Mamaia, skipper
PRET: 100 lei / adult. Copiii sub 10 ani - gratuit in perioada 1-2 iunie.
Capacitate maxima - 10 persoane
*Un adult poate fi insotit de maxim un copil neplatitor.
Rezervarea se poate face doar prin achitarea unui avans de 50%.
Pentru grupuri mai mari, se mai pot organiza si alte croaziere fata de cele existente in calendarul de rezervari.

3 ore de relaxare

parallax background