CROAZIERA MAMAIA


Durata: 3 ore
Pecare: zilnic
Ora plecarilor: Contactati-ne
Loc de imbarcare: portul Tomis
Distanta parcursa (aprox): 15 mile
Locuri disponibile: 10
Plecand din portul Tomis vom naviga pe langa plaja Modern, plaja 3 Papuci si apoi paralel cu statiunea Mamaia pana aproape de tabara Navodari. Pentru cei dornici sa faca o baie in largul marii, putem face o oprire. Bineinteles ca oricine este interesat de arta navigatiei pe vele, poate participa ca membru activ al echipajului.
Cele 3 ore ale croazierei vor fi suficiente sa "gustati" din placerea, relaxarea si libertatea pe care ti-o ofera navigatia cu un velier. De multe ori ne viziteaza si delfinii pe acest traseu spre Mamaia.
Barcile noastre sunt dotate cu dormitoare, 2 bai, dusuri, aragaz, frigider , mp3 player cu statie pentru a va oferi tot confortul necesar la bord.
Atentie! Orice croaziera isi poate modifica programul sau se poate amana la o data ulterioara daca se considera ca vremea nu este favorabila unei navigatii in siguranta pentru pasageri.

CONTINUT PACHET
Inclus in pret: deplasarea cu velierul tur-retur de la Tomis in Mamaia, skipper
PRET: 120 lei/adult si 60 lei/copil sub 10 ani
Pentru a avea exclusivitate, un grup trebuie sa fie format din minim 7 persoane in cursul saptamanii si 8 persoane in weekend (V,S,D), sau sa plateasca pentru acest numar de persoane.
Grupurile mai mici de 7 persoane se pot inscrie la croazierele zilnice de 3 ore de la ora 17.
Copiii sub 10 ani au reducere 50%

3 ore de relaxare

parallax background