PETRECERI DE BURLĂCIȚE

.

     Ești logodită sau ai o soră sau o prietena care se pregătește pentru cea mai mare zi din viața ei? Dacă trebuie să organizați o petrecere de burlacite, alegerea locului perfect este cheia pentru cel mai tare party. Bineinteles ca o petrecere in club ar fi nemaipomenita si nemaiauzita, dar parca ati mai vazut filmul asta undeva. Cum ar fi sa organizati petrecerea despre care toti isi vor aminti, pe un IAHT DE LUX in largul marii? Aceasta petrecere este foarte importanta pentru ca este ultimul moment de distractie al viitoarei mirese in calitate "burlacita", asa ca nu trebuie sa treaca neobservata sau sa fie un lucru banal. Trebuie sa fie "superpetrecerea" despre care se va vorbi mult timp. Ce poate fi mai placut decat sa te distrezi impreuna cu cele mai bune prietene stand la paja pe punte, dansand sau savurand un pahar rece de sampanie pe un iaht leganat usor de valuri?
     Ambarcatiunile noastre sunt echipate cu toate facilitatile si utilitatile necesare unei croaziere perfecte: 4 dormitoare, bucatarie, doua bai, dusuri, apa calda, frigider, aragaz, PC, CD-Mp3 player cu sistem de amplificare.
Se pot organiza croaziere de la 3 ore la cateva zile, pe litoralul nostru sau spre Bulgaria, cu posibilitatea de a dormi la bord.
Capacitatea velierului este de 10 persoane.
    Plecarile se fac din Portul Tomis - Constanta

PRET: 1100 lei / grup maxim 10 persoane / croaziera de 3 ore
2100 lei / grup maxim 10 persoane / croaziera de 6 ore
3100 lei / grup maxim 10 persoane / croaziera de 8 ore (de la 9.00 - 17.00)
4500 lei / grup maxim 10 persoane / croaziera de o zi (de la 9.00 - 21.00)

* Daca din cauza conditiilor meteo nefavorabile, suntem nevoiti sa anulam iesirile pe mare, rezervarea se poate reprograma de comun acord sau se restituie avansul.

Chiar ți-ar place o petrecere in club cand un iaht te asteptă pregătit pentru o SUPER PETRECERE?

parallax background