TAXI PE APA


Pecare: zilnic
Ora plecarilor: oricand
Loc de imbarcare: portul Tomis, Mamaia, Eforie, Mangalia
Locuri disponibile: 6
Cel mai placut si mai rapid mijloc de deplasare intre diferite locatii de la malul marii este TAXIUL PE APA. In sezon se stie ca deplasarile cu masina intre statiuni sau chiar din Mamaia in Constanta, pot dura o vesnicie. De exemplu, daca sunteti cazati in Mamaia si doriti sa ajungeti in portul Tomis cu masina pentru masa de seara, puteti parcurge cei 10 km cam int-o ora, poate si mai mult. Cu serviciul nostru de taxi pe mare, deplasarea dureaza doar 10 minute iar pe langa timpul castigat, va veti bucura si de plimbarea pe mare cu o salupa de viteza. Pretul pentru aceasta cursa va fi in jur de 150 lei, indiferent de numarul de pasageri (maxim 6).
Punctele de imbarcare sunt: pasarela Mamaia, portul Tomis, marina Eforie, Mangalia si Limanu. Imbarcarea si debarcarea pe plaja este posibila doar in locurile fara turisti, respectiv zonele Corbu, Vadu, Tuzla etc.
Deplasarea se va face cu o ambarcatiune de 6,5 metri si motor de 260 cai putere. Viteza de deplasare va fi intre 15-25 kts (25-45 km/h) in functie de gradul de agitatie al marii.
Atentie! Acest serviciu este indisponibil daca vremea nu este favorabila unei navigatii in siguranta pentru pasageri.

PRET: 15 lei / km
Grupul poate fi format din 1-6 persoane
Timpul efectiv de deplasare poate varia in functie de gradul de agitatie al marii,

viteza, promptitudine, siguranta

parallax background