3 ore de relaxare

 

CROAZIERE SUPER-IAHT


Durata: 3 - 10 ore
Loc de imbarcare: portul turistic Mangalia
Capacitate maxima yacht: 40 persoane
Plecand din portul turistic Mangalia vom naviga paralel cu tarmul si vom admira statiunile romanesti din partea de sud: Saturn, Jupiter, Neptun, Olimp, Aurora etc, Distanta parcursa va fi in functie de durata croazierei. Oricare dintre pachetele alese de dvs include si o pauza la ancora, in care veti putea face o baie in largul marii sau sa va bucurati de soare in zonele special amenajate pentru plaja. Daca marea va fi agitata, avem posibilitatea sa navigam in interiorul canalului Mangalia - Limanu, o zona foarte frumoasa ce este protejata de valuri si vant.
Atentie! Orice croaziera isi poate modifica programul sau se poate amana la o data ulterioara daca se considera ca vremea nu este favorabila unei navigatii in siguranta pentru pasageri.

DETALII AMBARCATIUNE
Canados 75
Lungime: 23.5 metri
Latime: 5.65 metri
Pescaj: 220 cm
Motor: 2 X 1250 cai
Compartimentare: 4 camere duble cu baie proprie, living, bucatarie, flybridge amenajat cu 4 mese si scaune, loc amenajat cu saltele de plaja.
Confort: aer conditionat, generator, televizor, frigider, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, congelator, sistem audio bluetooth cu statie si boxe exterioare, masa pe punte, canapea in living, la pupa si in fly-bridge, saltele de plaja, apa calda
Echipamente de salvare: veste de salvare, sisteme de semnalizare, colac de salvare, barca de salvare
PRETURI CROAZIERE
3 ore - 2500 lei / 10 pers. (150 lei / pers peste cele 10 incluse in pachet)
6 ore - 4800 lei / 10 pers. (300 lei / pers peste cele 10 incluse in pachet)
8 ore - 6500 lei / 10 pers. (400 lei / pers peste cele 10 incluse in pachet)
****Daca se doreste imbarcarea din portul turistic Tomis, la preturile afisate se mai adauga cheltuielile cu trasferul ambarcatiunii in valoare de 5000 lei.
Preturile includ inchirierea ambarcatiunii, combustibil, echipaj.
Clientii pot aduce mancarurile si bauturile proprii sau pot comanda in sistem catering prin intermediul nostru.

parallax background