CROAZIERA CORBU


Durata: 6 ore
Capacitate ambarcatiune: 10 persoane
Loc de imbarcare: portul Tomis
Distanta parcursa (aprox): 25 mile

Plaja Corbu este cea mai noua plaja de pe litoralul romanesc al Marii Negre, situata la mica distanta de renumitele statiuni Mamaia si Navodari la sud si rezervatia Delta Dunarii la Nord. Aceasta plaja este una retrasa, salbatica si inca virgina, pe alocuri nisipul fin este amestecat cu cochilii de scoici si melci iar apa este curata, aceasta fiind preferata turistilor care cauta o oaza de liniste si recreere, fara muzica in boxe, cluburi si petreceri pe plaja sau hoteluri de cinci stele, singurul zgomot auzit aici fiind cel al valurilor.
Plecarea va fi din portul turistic Tomis, vom naviga paralel cu statiunea Mamaia, trecem pe langa fosta tabara Navodari si rafinaria Rompetrol dupa care ancoram in zona pustie a plajei Corbu pentru o ora, timp in care puteti face baie, plaja sau consuma o bere rece la bordul iahtului.
Cu putin noroc vom vedea si delfinii care si-au facut un obicei in a-si face aparitia pe langa barcile noastre.
Atentie! Orice croaziera isi poate modifica programul sau se poate amana la o data ulterioara daca se considera ca vremea nu este favorabila unei navigatii in siguranta pentru pasageri.

CONTINUT PACHET
Inclus in pret: deplasarea cu velierul tur-retur de la Tomis la Corbu, skipper, combustibil
PRET: 2100 Lei / grup maxim 10 persoane
Copiii sunt bineveniti.
Clientii pot aduce la bord mancaruri si bauturi.

De ce sa privesti iahturile de pe mal?

Slide Slide
 

CROAZIERA COSTINESTI


Durata: 6 ore
Loc de imbarcare: portul Tomis
Distanta parcursa (aprox): 30 mile

STATIUNEA COSTINESTI este amenajata in prelungirea satului cu acelasi nume, la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Constanta, intre localitatea Tuzla (nord) si Statiunea Olimp (sud). Cunoscuta ca fiind statiunea tineretului, Costinesti isi primeste oaspetii intr-o atmosfera vesela si foarte animata.
Plaja statiunii este vegheata de cele doua simboluri ale Costinestiului – Obeliscul si epava navei Evanghelia, esuata in anul 1960. Statiunea s-a extins foarte mult in ultimii ani, largindu-si considerabil capacitatea de cazare.
Plecand din portul Tomis, ne vom indrepta spre sud, lasand in urma Cazinoul - simbolul orasului Constanta si apoi continund pe langa portul Constanta si Agigea. Vom ancora pentru pauza de pranz aproape de celebra epava.
Cu putin noroc vom vedea si delfinii care si-au facut un obicei in a-si face aparitia pe langa barcile noastre. Atentie! Orice croaziera isi poate modifica programul sau se poate amana la o data ulterioara daca se considera ca vremea nu este favorabila unei navigatii in siguranta pentru pasageri.

CONTINUT PACHET
Inclus in pret: deplasarea cu velierul tur-retur de la Tomis la Costinesti, skipper, combustibil
PRET: 2100 Lei / grup maxim 10 persoane
Copiii sunt bineveniti.
Clientii pot aduce la bord mancaruri si bauturi.

Esti pregatit de aventura?

parallax background