CROAZIERA VADU


Durata: 8 ore
Loc de imbarcare: portul Tomis
Ora de plecare: 9.00
Pauza de pranz si baie la cherhanaua de pe plaja Vadu: 2 ore
Ora de intoarcere: 17.00
Distanta parcursa (aprox): 40 mile
Capacitate ambarcatiune: 10 persoane

Plaja Vadu este o plaja virgina, salbatica, neamenajata, putin cunoscuta, dar frumoasa. In comparatie cu plajele de la Corbu, Gura Portitei, Sf Gheorghe si Sulina, plaja de la Vadu este cea mai salbatica. Toate aceste plaje de mai sus iti ofera pace, liniste si pot fi o alternativa la aglomeratia oferita de litoralul romanesc.
Plaja Vadu este o plaja lunga de 4-5 km, plina de nisip fin. Prin nisip se gasesc numeroase scoici, melci si chiar alge marine care seamana cu mici formatiuni de corali. Printre ele pescarusii sunt ca la ei acasa, nederajandu-i prezenta oamenilor. Pestii prezenti in aceasta parte de mare sunt chefalul si stavridul. La capatul plajei se afla cherhanaua unde vom ancora pentru pauza de masa. Plaja nu este amenajata, nu exista chioscuri, umbrelute, iar camparea cu rulota sau cu masina este interzisa. Oamenii sunt putini pe plaja, iar linistea este deplina, fiind intrerupta doar de pescarusi si valurile marii.
Plecarea din port se va face la ora 9.00. Pe traseul nostru vom naviga paralel cu statiunea Mamaia si tabara Navodari, trecem de rafinaria Rompetrol si plaja Corbu. Cu putin noroc ne putem bucura si de aparitia unor delfini pe langa barca.
In jurul pranzului ajungem la cherhanaua de la Vadu. Aici ancoram si ne deplasam pe mal cu dingy (barcuta gomflabila cu motor). Doritorii pot servi masa la restaurantul din complex, recunoscut pentru specialitatile din peste sau se pot bucura de plaja pustie din acesta zona. Pauza va fi de doua ore.
Intoarcerea in port se va face in jurul orei 17.
Atentie! Orice croaziera isi poate modifica programul sau se poate amana la o data ulterioara daca se considera ca vremea nu este favorabila unei navigatii in siguranta pentru pasageri.

CONTINUT PACHET
Inclus in pret: deplasarea cu velierul tur-retur de la Tomis la Vadu, skipper, combustibil
PRET: 3100 lei / grup maxim 10 persoane
Copiii sunt bineveniti.
Clientii pot aduce la bord mancaruri si bauturi.

O zi intreaga de distractie, navigatie si vise purtate de valuri

 

CROAZIERA LIMANU


Durata: 10-12 ore
Loc de intalnire: portul Tomis
Ora de plecare: 9.00
Ora de intoarcere: 19.00-21.00
Distanta parcursa (aprox): 55 mile

Aceasta croaziera este una dintre cele mai frumoase care le facem pe litoralul romanesc. Navigam paralel cu toate statiunile de la malul marii, vedem Capul Tuzla, facem o oprire la celebra epava a navei Evanghelia din Costinesti, trecem de Capul Aurora si intram pe langa santierul naval Mangalia in ceea ce pare a fi un fiord - Lacul Limanu. Acesta zona a fost declarata Zona de Protectie Speciala Avifaunistica si este de o frumusete aparte. Dupa 30 minute de mers pe acest lac cu multe coturi, ajungem in cea mai frumoasa marina din tara - Marina Limanu, un loc special pentru iubitorii sailing-ului. Restaurantul din cadrul marinei ofera cea mai buna mancare pescareasca din zona de aceea cu siguranta nu il vom ocoli.
La intoarcere, o oprire pentru o baie in largul marii va fi o incantare pentru cei putin mai curajasi. Parcurgand o distanta asa de mare, avem toate sansele sa ne intalnim cu grupurile de delfini pe care i-am gasit de multe ori in aceasta zona.
Atentie! Orice croaziera isi poate modifica programul sau se poate amana la o data ulterioara daca se considera ca vremea nu este favorabila unei navigatii in siguranta pentru pasageri.

CONTINUT PACHET
Inclus in pret: deplasarea cu velierul tur-retur de la Tomis la Costinesti, skipper, combustibil
PRET: 4500 Lei / grup maxim 10 persoane
Copiii sunt bineveniti.
Clientii pot aduce la bord mancaruri si bauturi.

De ce sa te multumesti cu rutina?

parallax background