CROAZIERA LIMANU


Durata: 8 ore
Pecare: rezervare prealabila
Ora plecarilor: 9
Loc de imbarcare: portul Tomis
Distanta parcursa (aprox): 55 mile (100 km)
Capacitate yacht: 12 persoane

Aceasta croaziera este una dintre cele mai frumoase care le facem pe litoralul romanesc. Navigam paralel cu toate statiunile de la malul marii, vedem Capul Tuzla, facem o oprire la celebra epava a navei Evanghelia din Costinesti, trecem de Capul Aurora si intram pe langa santierul naval Mangalia in ceea ce pare a fi un fiord - Lacul Limanu. Acesta zona a fost declarata Zona de Protectie Speciala Avifaunistica si este de o frumusete aparte. Dupa 20 minute de mers pe acest lac cu multe coturi, ajungem in cea mai frumoasa marina din tara - Marina Limanu, un loc special pentru iubitorii sailing-ului. Restaurantul din cadrul marinei ofera cea mai buna mancare pescareasca din zona, de aceea cu siguranta nu il vom ocoli. Timpul alocat pentru oprirea de la Limanu este de 2-3 ore.
La intoarcere, o oprire pentru o baie in largul marii va fi o incantare pentru cei putin mai curajasi. Parcurgand o distanta asa de mare, avem toate sansele sa ne intalnim cu grupurile de delfini pe care i-am gasit de multe ori in aceasta zona.
Ambarcatiunea este dotata cu saltele de plaja asa ca va veti putea bucura de plaja in largul marii.
Atentie! Orice croaziera isi poate modifica programul sau se poate amana la o data ulterioara daca se considera ca vremea nu este favorabila unei navigatii in siguranta pentru pasageri.

DOTARI AMBARCATIUNE
Lungime: 13 metri
Latime: 4 metri
Pescaj: 110 cm
Motor: 2 X 385 cai
Compartimentare: 2 camere duble, living, bucatarie, doua bai
Confort: aer conditionat, generator, televizor, frigider, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, congelator, sistem audio bluetooth cu statie si boxe exterioare, masa pe punte, canapea in living, la pupa si in fly-bridge, saltele de plaja, apa calda
Echipamente de salvare: veste de salvare, sisteme de semnalizare, colac de salvare, barca de salvare
PRET
6500 lei ambarcatiune / 12 persoane / 8 ore
Include deplasarea cu motor-iahtul tur-retur din portul Tomis la Limanu, pauza de 4 ore la Limanu si Tuzla, combustibil, skipper

Slide Slide

De ce sa te multumesti cu rutina?

parallax background