LA BIROU STII CUM LUCREAZA ECHIPA TA, HAI SA VEDEM CUM SE DESCURCA SI "IN LARG"

.

   O iesire pe mare cu un velier nu este o activitate ce il implica doar pe skipper. Sau altfel spus, un skipper are de cele mai multe ori nevoie de un echipaj pentru naviga in conditii de maxima eficienta si siguranta. Fiecarui participant ii va reveni un post pe ambarcatiune si anumite sarcini, astfel ca buna desfasurare a croazierei va depinde de fiecare in parte si de echipa in ansamblu.
In concluzie sailing-ul este cu siguranta o activitate de echipa in care unitatea echipajului, modul de a reactiona in situatii de stres, capacitatea de a lua decizii ce pot afecta intreagul grup, abilitatile personale ale fiecarui membru, sunt testate in conditii mai putin previzibile, in afara biroului sau a activitatilor cotidiene. Asta nu face decat sa intareasca mai mult legaturile dintre membrii, sa sporeasca increderea intre ei iar rezultatele cu siguranta se vor reflecta si in activitatile desfasurate in cadrul companiei. Desigur ca trecand peste micile sarcini, muzica, distractia si voia buna vor ocupa cea mai mare parte din timpul petrecut la bord.
Programele de team building pot include croaziere cu durata de la o zi la sapte zile, atat pe litoralul romanesc si in Delata Dunarii, cat si in Bulgaria.

De la echipa la echipaj

parallax background